Skip to main content

STADSLOOP 5 OF 10 KM

GEZELLIG MET ELKAAR

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Huis & Hypotheek

Zoek je een deskundig hypotheekadviseur in Appingedam. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je plannen om te verhuizen of je woning te verbouwen? Of wil je jouw hypotheek oversluiten? Maak een afspraak en wij helpen je met al je financiële vragen. Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Huis & Hypotheek

St. Annastraat 2
Appingedam

0596-693666

appingedam@huis-hypotheek.nl

https://www.huis-hypotheek.nl/vestigingen/appingedam/

Schonewille & Ter Harkel

Schonewille & ter Harkel Makelaardij/Verzekeringen en Financieringen is sinds februari 2003 gevestigd aan de Sint Annastraat 2 te Appingedam en is opgericht door Bert Schonewille en Bert ter Harkel.

Bij Schonewille & ter Harkel Makelaardij/Verzekeringen en Financieringen is veel kennis aanwezig van alle zaken die met hypotheken, verzekeringen, financieringen, pensioenen en particuliere belastingaangifte`s te maken hebben. Op onze kantoren in Appingedam, Delfzijl, Hoogezand en de vestigingen in Groningen zijn zowel hypotheek- als verzekeringsadviseurs aanwezig of zal altijd een van onze binnendienstmedewerkers u te woord staan.

Schonewille & ter Harkel

St. Annastraat 2
9901AW, Appingedam

0596-693666

info@schonewille-terharkel.nl

https://www.schonewille-terharkel.nl/

NH1816 verzekeringen

Nh1816 is dé particuliere schadeverzekeraar via onafhankelijke financieel adviseurs. Betrokken bij onze verzekerden, adviseurs, de verzekeringsmaatschappij en natuurlijk de samenleving. Niet voor niets zijn wij een coöperatie. Want vanuit de coöperatie Nh1816 zetten wij ons volop in voor hun belangen. We geven een deel van onze winst terug. Onder meer aan diverse lokale goede doelen in Nederland, in samenwerking met adviseurs en verzekerden.

Nh1816 Verzejkeringen

Dorpsstraat 820
1724NT Oudkarspel

0226 - 33 18 16

info@nh1816.nl

https://www.nh1816.nl/

Vitesse textielreinigers

Vitesse Textielreinigers

U vindt ons op het bedrijvenpark Zwet, tussen Appingedam en Delfzijl. In de provincie Groningen hebben wij depots waar u uw te reinigen textiel kunt afleveren en ophalen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, dekbedden, linnengoed en gordijnen. Speciaal voor die laatste groep hebben wij onze unieke gordijnenservice. Er is veel mogelijk als het gaat om textielreiniging bij Vitesse Textielreinigers. Vraag naar de mogelijkheden.

Vitesse Textielreinigers opereert regionaal, wat mede inhoudt dat we snel kunnen reageren en leveren. We zijn een betrouwbaar bedrijf, met gemotiveerde medewerkers, en houden ons aan de gemaakte afspraken. We zijn een bedrijf met de Groningse nuchterheid en bewijzen ons liever in de praktijk dan met mooi woorden. Sinds 1990 is Wim Dijkstra de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.

Beste stomerij van Nederland

Textiel reinigen kan bestaan uit wassen en/of stomen afhankelijk van het te reinigen kledingstuk of textiel. Onze stomerij is verkozen tot beste stomerij van Nederland. We zijn daar enorm trots op en werken er hard voor om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Wij wassen ook voor de industrie, scheepvaart en brandweer

Het reinigen van werkkleding voor de professionele markt is een specialisme van Vitesse Textielreinigers. Ook werken we samen met diverse leveranciers van bedrijfskleding uit de regio. Zij leveren de kleding en wij zorgen voor de reiniging daarvan. Vitesse Textielreinigers verzorgt ook veel scheepswas van schepen uit de grote vaart die in de Eemshaven of Delfzijl aanmeren. Ook specialistische offshore kleding zoals drijfpakken, overalls en veiligheidskleding wordt door Vitesse Textielreinigers gereinigd.

Meer info: Vitesse Textielreinigers

Hema Appingedam

De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, of H.E.M.A., opende zijn eerste warenhuis in Amsterdam op 4 november 1926. De oprichters Leo Meyer en Arthur Isaac wilden een warenhuis openen voor 'gewone' mensen. Voordien waren warenhuizen erg gericht op rijke mensen en de meeste winkelmedewerkers spraken Frans. HEMA, zoals later bekend zou worden, was het eerste warenhuis in zijn soort in Nederland. Producten waren geprijsd op 10, 25 of 50 cent. En vanaf de eerste dag werd de essentie van HEMA gedefinieerd als: optimistisch, uniek, duidelijk, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands. In 1927 opende HEMA zijn eerste winkel buiten Amsterdam en slechts een jaar later waren er tien HEMA-winkels in Nederland. In de jaren vijftig was HEMA de eerste franchiseorganisatie in Nederland en nog altijd de grootste franchisenemer van Nederland. Vanaf 1958 haalde HEMA het tempo van zijn expansie op en openden snel nieuwe winkels in het hele land. In 1984 opende HEMA zijn eerste winkel in het buitenland, in België.

HEMA Appingedam

Dijkstraat 44
9901 AT Appingedam

0596-626200

HEMA Appingedam

Albert Heijn Appingedam

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een duurzame samenleving.

Albert Heijn Appingedam

Overdiep 1
9902 DB Appingedam

tel: 0596-622343
 fax: 0596-629376

email: info@ah-appingedam.nl

Ga naar de website van Albert Heijn Appingedam

Brandsma de Jong makelaars

Wij zijn een dynamisch makelaarskantoor in het noordoosten van onze provincie. Al ruim dertig jaar is onze naam verbonden aan de lokale vastgoedmarkt. Onze kracht ligt op de woningmarkt, maar ook bedrijfsmatig en agrarisch vastgoed behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Ons kantoor in Delfzijl is gevestigd in de Centrumkerk van Delfzijl. Alweer enkele jaren is deze sfeervolle, authentieke kerk het centrale punt voor het woningaanbod in de regio Delfzijl.

Brandsma de Jong makelaars

Kerkstraat 25
9934 CE Delfzijl

tel:+31 596 - 630920

https://delfzijl.brandsmadejong.nl/

Kinese Fysiotherapeuten

Kinese Fysiotherapeuten is een veelzijdige fysiotherapiepraktijk gevestigd in de gehele Eemsdelta regio. U kunt bij de fysiotherapeuten terecht op de locaties Delfzijl, Appingedam, Holwierde, Wagenborgen, Woldendorp en Nieuwolda. De therapeuten hebben ook verschillende specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en psychosomatiek. Zie de website voor meer informatie:

www.kinesefysio.nl

Telefoon: 0596-613066

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Stadsloop Appingedam wordt mede mogelijk gemaakt door: