Skip to main content

STADSLOOP 5 OF 10 KM

GEZELLIG MET ELKAAR

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Huis & Hypotheek

Zoek je een deskundig hypotheekadviseur in Appingedam. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je plannen om te verhuizen of je woning te verbouwen? Of wil je jouw hypotheek oversluiten? Maak een afspraak en wij helpen je met al je financiële vragen. Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Huis & Hypotheek

St. Annastraat 2
Appingedam

0596-693666

appingedam@huis-hypotheek.nl

https://www.huis-hypotheek.nl/vestigingen/appingedam/

Schonewille & Ter Harkel

Schonewille & ter Harkel Makelaardij/Verzekeringen en Financieringen is sinds februari 2003 gevestigd aan de Sint Annastraat 2 te Appingedam en is opgericht door Bert Schonewille en Bert ter Harkel.

Bij Schonewille & ter Harkel Makelaardij/Verzekeringen en Financieringen is veel kennis aanwezig van alle zaken die met hypotheken, verzekeringen, financieringen, pensioenen en particuliere belastingaangifte`s te maken hebben. Op onze kantoren in Appingedam, Delfzijl, Hoogezand en de vestigingen in Groningen zijn zowel hypotheek- als verzekeringsadviseurs aanwezig of zal altijd een van onze binnendienstmedewerkers u te woord staan.

Schonewille & ter Harkel

St. Annastraat 2
9901AW, Appingedam

0596-693666

info@schonewille-terharkel.nl

https://www.schonewille-terharkel.nl/

NH1816 verzekeringen

Nh1816 is dé particuliere schadeverzekeraar via onafhankelijke financieel adviseurs. Betrokken bij onze verzekerden, adviseurs, de verzekeringsmaatschappij en natuurlijk de samenleving. Niet voor niets zijn wij een coöperatie. Want vanuit de coöperatie Nh1816 zetten wij ons volop in voor hun belangen. We geven een deel van onze winst terug. Onder meer aan diverse lokale goede doelen in Nederland, in samenwerking met adviseurs en verzekerden.

Nh1816 Verzejkeringen

Dorpsstraat 820
1724NT Oudkarspel

0226 - 33 18 16

info@nh1816.nl

https://www.nh1816.nl/

INQAR mobiliteitsbedrijven

INQAR Dallinga

Uw huurauto bij INQAR te Delfzijl

Wilt u kiezen uit meer dan 200 auto’s? Huur dan uw auto bij INQAR Dallinga in Delfzijl! Want samen met onze vestigingen in Veendam en Groningen vormen wij de grootste autoverhuurder van de provincie en we hebben het ruimste aanbod aan huurvoertuigen. Van een compacte voordelige stadsauto tot luxe premium-klasse of grote SUV. En van een handige bestelauto tot grote 19-tons vrachtwagen met ruime laadbak, klep en eventueel koel/vriesinstallatie.

INQAR Dallinga Delfzijl  https://inqar.nl/vestigingen/delfzijl/

INQAR Dallinga Veendam https://inqar.nl/vestigingen/veendam/

INQAR Dallinga Groningen   https://inqar.nl/vestigingen/groningen/

Hema Appingedam

De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, of H.E.M.A., opende zijn eerste warenhuis in Amsterdam op 4 november 1926. De oprichters Leo Meyer en Arthur Isaac wilden een warenhuis openen voor 'gewone' mensen. Voordien waren warenhuizen erg gericht op rijke mensen en de meeste winkelmedewerkers spraken Frans. HEMA, zoals later bekend zou worden, was het eerste warenhuis in zijn soort in Nederland. Producten waren geprijsd op 10, 25 of 50 cent. En vanaf de eerste dag werd de essentie van HEMA gedefinieerd als: optimistisch, uniek, duidelijk, betrouwbaar, toegankelijk en typisch Nederlands. In 1927 opende HEMA zijn eerste winkel buiten Amsterdam en slechts een jaar later waren er tien HEMA-winkels in Nederland. In de jaren vijftig was HEMA de eerste franchiseorganisatie in Nederland en nog altijd de grootste franchisenemer van Nederland. Vanaf 1958 haalde HEMA het tempo van zijn expansie op en openden snel nieuwe winkels in het hele land. In 1984 opende HEMA zijn eerste winkel in het buitenland, in België.

HEMA Appingedam

Dijkstraat 44
9901 AT Appingedam

0596-626200

HEMA Appingedam

Albert Heijn Appingedam

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een duurzame samenleving.

Albert Heijn Appingedam

Overdiep 1
9902 DB Appingedam

tel: 0596-622343
 fax: 0596-629376

email: info@ah-appingedam.nl

Ga naar de website van Albert Heijn Appingedam

Nivi veiligheid opleidingen

NIVI is gespecialiseerd in opleidingen en advisering in RI&E-Bedrijfshulpverlening, Brandpreventie, VCA/VOL, Crisismanagement. Naast bovenstaande zaken zijn wij in staat om organisaties te ontzorgen op het gebied van administratieve ondersteuning met betrekking tot personeelsinzet.

NIVI Rentmeester in veiligheid

Energieweg 6
9902 RL Appingedam

0596 680255

website NIVI

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Stadsloop Appingedam wordt mede mogelijk gemaakt door: