Skip to main content

Vitesse textielreinigers 5km en Brandsma/de Jong 10km BEDRIJVENLOOP

GEZELLIG MET ELKAAR

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Informatie voor teams bedrijvenloop

Bedrijvenloop

Nieuw in 2023 was de Bedrijvenloop over 10 km. De Stadsloop Appingedam kende de voorgaande edities alleen de bedrijvenloop over 5 km, maar in 2023 is daar de 10 km bijgekomen. In 2024 is makelaar Brandsma/de Jong sponsor van de 10 km Bedrijvenloop geworden.

De start van de Vitesse Textielreinigers 5 km bedrijvenloop en de Brandsma/de Jong bedrijvenloop 10 km is gezamenlijk om 17.30.

De organisatie probeert hiermee aan de wens te voldoen van vele bedrijvenlopers om ook met elkaar de concurrentie aan te gaan op de langere afstand van 10 km.

DUS: verzamel alle hardlopende collega's en schrijf je binnenkort in. We zien jullie graag op 29 juni in Appingedam!!

Afstand en parcours

De bedrijvenloop gaat over een afstand van 5 km of 10 km. Na de finish worden alle deelnemers van het parcours geleid.

Aantal lopers per team

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal vijf deelnemers.
Na aanmelding van je team heb je nog tot en met vrijdag 28 juni 17:00 de tijd om via de inschrijvingsmodule wijzigingen aan te brengen in de samenstelling van je team. Let er op dat iedere loper met het juiste startnummer loopt.

Klassement en prijsuitreiking

De tijden van de vier snelsten komen in aanmerking voor het Bedrijvenloop-klassement. De drie snelste bedrijven (dus niet de drie snelste teams) zullen een podiumplek bemachtigen. De complete uitslag en alle individuele tijden worden op de website vermeld. De prijsuitreiking is omstreeks 20.30 uur op het hoofdpodium op het kerkplein. Wij hopen dat jullie met het hele team aanwezig zijn.

Nazit

De nazit wordt ook georganiseerd op het kerkplein. Elk team ontvangt 10 consumptiemunten ter besteding bij de horecagelegenheden op de pleinen.

Teamfoto's

De teamfoto's kunnen tussen 17.00-17.30 uur worden gemaakt in het park achter de Nicolaikerk. De teamfoto’s en de foto’s van de prijsuitreiking zijn binnen enkele dagen vanaf de website te downloaden.

Startnummers, tijdregistratie en bonnen

Op dinsdag 20 juni van 18:30 tot 20:30 kunnen de startnummers worden opgehaald bij de Albert Heijn Appingedam, Overdiep 1. Op de wedstrijddag liggen de enveloppen ook klaar in de Nicolaïkerk (bij start/finish) van 15:00 - 17:30 uur. Inhoud: startnummers en consumptiemunten. De startnummers worden dus niet toegestuurd! De tijdregistratie vindt plaats via een chip in het startnummer.

Kleedruimte en douchegelegenheid

Binnen loopafstand vanaf de finish is het kindcentrum Olingertil aan de Olingermeeden 6.Daar is voldoende kleed en douchegelegenheid.

Heel veel plezier en succes. We zien u graag bij de Stadsloop Appingedam, editie 2023.

Voor meer informatie: Wim Dijkstra.

Stadsloop Appingedam wordt mede mogelijk gemaakt door: