Skip to main content

INQAR DALLINGA BEDRIJVENLOOP 5 KM

GEZELLIG MET ELKAAR

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Informatie voor teams bedrijvenloop

Start bedrijvenloop

De Inqar Dallinga Bedrijvenloop gaat eveneens van start om 18.30 uur. Ten opzichte van andere jaren starten de bedrijvenlopers nu gezamenlijk met de wedstrijdlopers en recreanten. De lopers starten niet meer in een apart vak voordat de recreanten starten, maar gaan in het hele deelnemersveld in de Wijkstraat starten.

Afstand en parcours

De bedrijvenloop gaat over een afstand van 5 km (1 ronde). Na de finish worden alle deelnemers van het parcours geleid, het is niet mogelijk om 10 km te lopen.

Aantal lopers per team

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal vijf deelnemers.
Na aanmelding van je team heb je nog tot en met vrijdag 24 juni 17:00 de tijd om via de inschrijvingsmodule wijzigingen aan te brengen in de samenstelling van je team. Let er op dat iedere loper met het juiste startnummer loopt.

Klassement en prijsuitreiking

De tijden van de vier snelsten komen in aanmerking voor het Bedrijvenloop-klassement. De drie snelste bedrijven (dus niet de drie snelste teams) zullen een podiumplek bemachtigen. De complete uitslag en alle individuele tijden worden op de website vermeld. De prijsuitreiking is omstreeks 20.30 uur op het hoofdpodium op het kerkplein. Wij hopen dat jullie met het hele team aanwezig zijn.

Nazit

De nazit wordt ook georganiseerd op het kerkplein. Elk team ontvangt 10 consumptiemunten ter besteding bij de horecagelegenheden op de pleinen.

Teamfoto's

De teamfoto's kunnen tussen 17.30-18.00 uur worden gemaakt in het park achter de Nicolaikerk. De teamfoto’s en de foto’s van de prijsuitreiking zijn binnen enkele dagen vanaf de website te downloaden.

Startnummers, tijdregistratie en bonnen

Op dinsdag 21 juni van 18:30 tot 20:30 kunnen de startnummers worden opgehaald bij de Albert Heijn Appingedam, Overdiep 1. Op de wedstrijddag liggen de enveloppen ook klaar in de Nicolaïkerk (bij start/finish) van 15:00 - 18:00 uur. Inhoud: startnummers en consumptiemunten. De startnummers worden dus niet toegestuurd! De tijdregistratie vindt plaats via een chip in het startnummer.

Kleedruimte en douchegelegenheid

Binnen loopafstand vanaf de finish is het kindcentrum Olingertil aan de Olingermeeden 6.Daar is voldoende kleed en douchegelegenheid.

Heel veel plezier en succes. We zien u graag bij de Stadsloop Appingedam, editie 2022.

Voor meer informatie: Wim Dijkstra.

Stadsloop Appingedam wordt mede mogelijk gemaakt door: