Skip to main content

STADSLOOP 5 OF 10 KM

GEZELLIG MET ELKAAR

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Landstra de Groot Online Media

Landstra de Groot Online Media is sinds 1997 actief in de wereld van de webdesign. Toen de gemeente Appingedam in ’98 digitaal wilde gaan, werd Landstra & de Groot webdesign daadwerkelijk omgezet in een onderneming. In deze en volgende jaren heeft Landstra de Groot Online Media een grote klantenkring opgebouwd. Daarmee groeide ook de kennis binnen het bedrijf. Landstra de Groot Online Media is een ‘stabiele professionele partner’ geworden voor al uw internetactiviteiten.

Op het gebied van webdesign kan L&G alle wensen vervullen. Met het UMBRACO CMS kunnen we elke wens van de klant vertalen naar een vindbare, goed vormgegeven website. Verder zijn de specialist in SEO, SEA, DTP, Drukwerk, Google producten, SQL databases en nog veel meer.

Voor specifieke wensen worden nieuwe producten op maat gemaakt zoals een bedrijfsapplicatie of een geheel eigen gebouwde APP. Daarnaast zijn specifieke toepassingen in ontwikkeling.

Voor meer informatie kunt u gewoon binnenlopen in ons kantoor of surfen naar onze website: landstradegroot.nl.

Kantoor en Kopie

Kantoor & Kopie is een totaal leverancier in het Noorden van Nederland. Van kantoorartikelen, meubilairdrukwerk tot reclameprodukten, autobelettering en outdoor signing.  
Een One-Stop-Shop voor de klant die graag één aanspreekpunt heeft voor de inkoop. U kunt bij ons terecht voor alles waar een logo op staat. 

Wij verzorgen een vlotte en complete levering en ontzorgen onze klanten bij de inkoop van alle noodzakelijke goederen binnen het bedrijf.
MKB, industrie, scholen of zorginstelling en uiteraard ZZP-ers kunnen bij ons terecht voor een passende oplossing.

Zie de website voor meer informatie: https://www.kantoor-kopie.nl/

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Stadsloop Appingedam wordt mede mogelijk gemaakt door: