Skip to main content

HUIS&HYPOTHEEK STADSLOOP 5 OF 10 KM

GEZELLIG MET ELKAAR

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Ook in 2024 weer donaties voor goede doelen

De organisatie van de Stadsloop Appingedam en de hoofdsponsor NH 1816 en Schonewille&Ter Harkel verzekeringen zetten zich in om ook dit jaar weer een mooi bedrag voor goede doelen te verzamelen. In 2022 is er totaal €10.000 gedoneerd aan stichting Fietsmaatjes Eemsdelta. In 2023 waren DeJonge Onderzoekers en GrunnMoveS de goede doelen.

Met Grunn MoveS willen we Groningers inspireren om in beweging te komen tegen MS en iedereen de kans geven om dit te doen.

We doen dit vooral door deel te nemen aan de evenementen georganiseerd door MoveS, zoals Klimmen tegen MS, Tour voor MS en Kleintje Klimmen tegen MS.

Grunn MoveS brengt mensen samen, geeft bekendheid aan de ziekte Multiple Sclerose en ondersteunt fondswerving en deelname aan evenementen van MoveS.

Zoals bijvoorbeeld de hardlopers die met team Grunn al hebben deelgenomen aan Klimmen tegen MS.

Op de illustere flanken van de Mont Ventoux hebben, Maaike, Moniek en Marco, hardlopend deze uitdagende berg bedwongen.

Een prachtige uitdaging want vanuit Bédoin komt het stijgingspercentage de eerste vijf kilometer niet boven de 5.5%, maar de volgende acht kilometer ligt dat gemiddelde op zo'n 9,5 - 10%.

Bijna nergens een mogelijkheid om te herstellen, het blijft klimmen. En vlak voor de top nog even 11% en dat na de 21 km lange beklimming, die je al gemaakt hebt.

Maar er ligt een prachtige beloning op de top te wachten, ga jij deze beloning met ons in 2024 halen?
Je bent als, hardloper, wandelaar of fietser welkom in ons team, hou onze sociale media en website in de gaten we houden je hier op de hoogte.www.grunnmoves.nl

Niet aanwezig bij de Stadsloop, maar toch een donatie doen?

Doneer hier voor Grunn Moves!

Met sportieve groet, Grunn MoveS

DJOG

De Jonge Onderzoekers Groningen richt zich in de Eemsdelta regio op de jongeren tussen 8 en 18 jaar. Zij organiseren activiteiten voor de jeugd om ze kennis te laten maken met techniek en wetenschap. Het opdoen van nieuwe kennis, ervaringen en spannende experimenten staan centraal. Meer informatie: de jonge onderzoekers

Het goede doel in 2022: Fietsmaatjes Eemsdelta, ook bij u in de buurt

Samen genieten op de fiets. Dat gun je toch iedereen? Fietsmaatjes Eemsdelta maakt dat mogelijk door vrijwilligers te koppelen aan gasten die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Samen maken zij heerlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning, een e-bike waarbij je naast elkaar zit. Onze gasten zijn mensen met een beperking in bewegen, horen, zien, balans en cognitie (zoals dementie). Onze vrijwilligers zijn van alle leeftijden, ze houden vaak van fietsen en maken graag contact.

Als eerste gemeente in het noorden hebben vrijwilligers in Eemsdelta het initiatief genomen om het Fietsmaatjes project te starten. Dit is op meer dan 33 andere locaties in Nederland al een succes. We zijn er trots op dat de Stadsloop Appingedam middels de sponsoren NH1816 en Schonewille&Ter Harkel Fietsmaatjes Eemsdelta heeft uitgekozen als goed doel in 2022. Met deze extra inkomsten heeft de organisatie voor de locatie Appingedam een extra duofiets kunnen aanschaffen.

Zie voor meer informatie: Fietsmaatjes

Stadsloop Appingedam wordt mede mogelijk gemaakt door: