Informatie voor teams bedrijvenloop

Start Bedrijvenloop

De bedrijvenloop gaat van start om 19.15 uur.


Afstand

De bedrijvenloop gaat over een afstand van 5 km (1 ronde). Na de finish worden alle deelnemers van het parcours geleid ! Het is niet mogelijk om 10 km te lopen.


Aantal lopers per team

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal vijf deelnemers.

Na aanmelding van je team heb je nog tot en met vrijdag 23 juni de tijd om eventueel wijzigingen aan te brengen in de samenstelling van je team. Let er wel op dat iedere loper met het juiste startnummer loopt.


Klassement en prijsuitreiking

De tijden van de vier snelsten komen in aanmerking voor het Bedrijvenloop-klassement. Een compensatie wordt toegepast voor de tijden van de vrouwelijke deelnemers (verschil tussen de snelste tijd man/vrouw bij de wedstrijd 10 km gedeeld door 2). De complete uitslag en alle individuele tijden worden op de website vermeld.

De prijsuitreiking is omstreeks 20.30 uur op het hoofdpodium op het kerkplein. Wij hopen dat u met het hele team aanwezig bent.


Nazit

De nazit wordt ook georganiseerd op het kerkplein. Elk team ontvangt 10 consumptiemunten ter besteding bij de horecagelegenheden op de pleinen.


Startnummers en tijdregistratie

Op 24 juni liggen de enveloppen klaar in de Nicolaïkerk (bij start/finish) van 15:00 - 18:30 uur. Inhoud: startnummers, consumptiemunten, bonnen voor een aandenken.

Of kunnen worden opgehaald op dinsdag 20 juni van 18.30 - 20.30 uur in de winkel van Albert Heijn Appingedam, Overdiep 1.

De startnummers worden dus niet toegestuurd !

De tijdregistratie vindt plaats via een chip in het startnummer.

Teamfoto’s 

De teamfoto's kunnen tussen 18.30-19.00 uur worden gemaakt in het park achter de Nicolaikerk. De teamfoto’s en de foto’s van de prijsuitreiking zijn binnen enkele dagen vanaf de website te downloaden.


Kleedruimte en douchegelegenheid

600 meter vanaf de finish in de Brede school Oling, Olingermeeden 6.

Tot slot: heel veel plezier en succes. We zien u graag bij de Stadsloop Appingedam, editie 2017!

Voor meer informatie: Jasper Rusthoven, tel. (06 23606058) of Jack Brondsema tel. 06 52868756.
E-mail: bedrijvenloop@stadsloopappingedam.nl